Értékeink

A folyamatosan változó üzleti, beruházási és jogi környezet veszélyeket és lehetőségeket egyaránt magában hordoz. A Mega-Logistic Zrt. gyors alkalmazkodásával és folyamatos innovációval törekszik arra, hogy előnyt ková-csoljon a kihívásokból. Hiszünk abban, hogy az állami, vagy magánszektorból kikerülő megbízóinkkal és belföldi, illetve külföldi partnereinkkel kölcsönösen előnyös együttműködést érhetünk el.

Dolgozóink

Rátermett és lelkes dolgozói gárda biztosítja a hátteret a cég összetett munkavégzéséhez. A motivációt versenyképes kompenzációs csomag és karrierlehetőség alapozza meg, többek között ezért is alacsony munkavállalói fluktuációval büszkélkedhetünk.

Oktatás

Az irányító szakmai munkatársaink döntően egyetemi, főiskolai végzettséggel, speciális kiegészítő diplomákkal, egyéb kiegészítő képzések keretében szerzett ismeretekkel a szakterületük legjobbjai közé tartoznak.


Fizikai állományunknak folyamatosan zajló továbbképzések biztosítják, hogy mindig naprakész tudás birtokában végezzék munkájukat, sokszor tanulmányi szerződésekkel támogatjuk szakmai fejlődésüket. Megújuló szakvizsgákkal garantáljuk tevékenységünk minőségét.

Környezetünk

Szigorú környezetirányítási rendszer alkalmazása biztosítja, hogy a tevékenységünk minden lépésénél szem előtt tartsuk környezetünk védelmét.

Társadalmi felelősségvállalás

Fontosnak tartjuk a kultúra és a hagyományok ápolását, ezért támogatja cégünk a Roppantós színházi néptáncegyüttest és a kaposvári Roxínházat.

Egészségvédelem és munkabiztonság

A létesítményfenntartás és építőipar kiemelten balesetveszélyes terület. Célunk ezért nem lehet kisebb, mint a sérülések elkerülése. Kötelező munka-, tűz- és balesetvédelmi oktatásokkal gondoskodunk dolgozóink biztonságáról.


Rendszeres menedzserszűrésekkel és kötelező orvosi ellenőrzésekkel biztosítjuk munkavállalóink egészségét.

Üzleti környezet

A magyarországi építőiparban túlburjánzó illegális foglalkoztatás helyett mi a tiszta utat választottuk:minden dolgozónk teljesen legálisan foglalkoztatott, és partnercégeinktől is megköveteljük az etikus üzleti magatartást.