HU EN DE RU
"Vagy találunk ott utat,
vagy építünk egyet!"
Hannibál

Cégadatok

Cégszerű elnevezés:
Mega - Logistic Beruházási és Üzemeltetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Rövidített elnevezés:
Mega-Logistic Zrt.
Alaptőke: 800.000.000 Ft

A cég vezetője:
Tamás Attila
vezérigazgató

Székhely:
1062 Budapest,
Bajza u. 17-19.

telefonszáma:
+36-1/413-7749
telefax száma:
+36-1/478-0013

Cégközpont:
7400 Kaposvár,
Baross G. u. 18/a.

telefonszáma:
+36-82/511-296
telefax száma:
+36-82/511-297

Cégbírósági bejegyzés száma:
01-10-044983
kelte: 2004. január 27.
helye: Fővárosi Bíróság, Budapest

E-mail:
titkarsag@mega-logistic.hu
mega-logistic@mega-logistic.hu
Értékeink
Megközelítés

A folyamatosan változó üzleti, beruházási és jogi környezet veszélyeket és lehetőségeket egyaránt magában hordoz. A Mega-Logistic Zrt. gyors alkalmazkodásával és folyamatos innovációval törekszik arra, hogy előnyt ková-csoljon a kihívásokból. Hiszünk abban, hogy az állami, vagy magánszektorból kikerülő megbízóinkkal és belföldi, illetve külföldi partnereinkkel kölcsönösen előnyös együttműködést érhetünk el.

Dolgozóink

Rátermett és lelkes dolgozói gárda biztosítja a hátteret a cég összetett munkavégzéséhez. A motivációt versenyképes kompenzációs csomag és karrierlehetőség alapozza meg, többek között ezért is alacsony munkavállalói fluktuációval büszkélkedhetünk.

Oktatás

Az irányító szakmai munkatársaink döntően egyetemi, főiskolai végzettséggel, speciális kiegészítő diplomákkal, egyéb kiegészítő képzések keretében szerzett ismeretekkel a szakterületük legjobbjai közé tartoznak.

Fizikai állományunknak folyamatosan zajló továbbképzések biztosítják, hogy mindig naprakész tudás birtokában végezzék munkájukat, sokszor tanulmányi szerződésekkel támogatjuk szakmai fejlődésüket. Megújuló szakvizsgákkal garantáljuk tevékenységünk minőségét.

Környezetünk

Szigorú környezetirányítási rendszer alkalmazása biztosítja, hogy a tevékenységünk minden lépésénél szem előtt tartsuk környezetünk védelmét.