HU EN DE RU
"Vagy találunk ott utat,
vagy építünk egyet!"
Hannibál

Cégadatok

Cégszerű elnevezés:
Mega - Logistic Beruházási és Üzemeltetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Rövidített elnevezés:
Mega-Logistic Zrt.
Alaptőke: 800.000.000 Ft

A cég vezetője:
Tamás Attila
vezérigazgató

Székhely:
1062 Budapest,
Bajza u. 17-19.

telefonszáma:
+36-1/413-7749
telefax száma:
+36-1/478-0013

Cégközpont:
7400 Kaposvár,
Baross G. u. 18/a.

telefonszáma:
+36-82/511-296
telefax száma:
+36-82/511-297

Cégbírósági bejegyzés száma:
01-10-044983
kelte: 2004. január 27.
helye: Fővárosi Bíróság, Budapest

E-mail:
titkarsag@mega-logistic.hu
mega-logistic@mega-logistic.hu
Külügyi és Kereskedelmi Igazgatóság

Külügy

Nemzetközi kapcsolatok, üzletfejlesztés, külföldi munkavégzés, bel- és külkereskedelem, igazgatóságunk számára nincs lehetetlen. Legyen szó az Európai Unióról, vagy annak határain túl, csapatunk megtalálja és felépíti a kapcsolatrendszert, melynek segítségével kiléphetünk a nemzetközi színterekre, legyen az létesítményüzemeltetés, építőipari tevékenység vagy kereskedelem.


Csapatunk tagjai különböző területekről érkeztek, végzettségük és tapasztalatuk lehetővé teszi a nemzetközi terepen való helytállást. Tárgyalóképes nyelvtudásuk, (angol, orosz, német) megfelel az üzleti élet európai és azon kívüli területein szükséges, elvárt szintnek, több éves, évtizedes multinacionális tapasztalatokkal rendelkeznek. Az elmúlt év során tevékenységünk eredményeképpen létrehoztuk azt az együttműködési szerződést német partnerünkkel, melynek keretén belül a Németországban, Stuttgartban található US Army Báziskomplexum műszaki létesítmény-üzemeltetését végezzük.


Kereskedelem

Az igazgatóság kereskedelmi tevékenységében kiemelt hangsúlyt kap a magyar beszállítók által prezentált magyar alapanyagok beszerzése, valamint az előállított termékek külföldi piacokra való eljuttatása. A cégcsoportban található Sármelléki  Gastro Finomságok Zrt készételeit és a Székesfehérvári Fevita Hungary Zrt fagyasztott  termékeit, valamint válogatott különleges minőségű, magyar gyártók termékeit értékesítjük külföldön és belföldön egyaránt. A belföldi piacon kialakított kiváló kapcsolatainknak köszönhetően az alábbi termékek rövid határidővel és kedvező áron történő beszerzését tudjuk biztosítani: konzervipari termékek, húsipari termékek, zöldség-gyümölcs, gabona, száraztészták, illetve kiváló minőségű magyar borok.